Colecția Mont Blanc

2580.00
MDL
Model: MONT BLANC
Tulpină: metalică
Material: PVC + crengi turnate 3D
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Bradul acoperit de zăpadă „Mont Blanc" este o adevărată frumusețe a pădurii cu o siluetă naturală, care este aproape indistinctă de brazii naturali. Are o coroană triunghiulară clasică. Cochetărie ușoară și note grațioase îi sunt adăugate de crenguțe lungi separate de ace turnate, care ies în afară de forma generală a bradului și conferă siluetei sale un nivel clar, ca și cum pomul de Crăciun însuși își întinde crengile îngrijite pentru a fi decorat cu globuri și jucării elegante. Ace scurte, încadrate pufoase, sunt realizate din două tipuri de ace, datorită cărora se atinge splendoarea frumoasă a pomului de Crăciun. Zăpada presurată, care amintește de fulgii de zăpadă proaspătă pură, adaugă noblețe și farmec înghețat imaginii unui brad artificial. Decorează-l cu cel mai elegant decor - iar atmosfera solemnă se va așeza pe mult timp în casa ta. Standul pe care este fixat bradul poate fi deghizat cu cuverturi de pat decorative sau coșuri frumoase de brad.

Bradul de Crăciun artificial „Mont Blanc" este compact în depozitare - dimensiunea redusă a cutiei vă va permite să îl demontați după sărbători până la anul viitor, în timp ce puteți fi siguri că crengile nu se vor încreți, deoarece ramurile se îndreaptă rapid și își redau forma după depozitarea sezonieră, ceea ce înseamnă că copacii nu se vor deteriora deloc. Arborele este ușor de asamblat și demontat pentru depozitare sezonieră. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Arborele este asamblat din mai multe părți. Părțile tulpinei sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă, se formează o formă de copac finită. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să dați copacului un aspect terminat. Bradul artificial „Mont Blanc" va fi un decor ideal pentru o cameră și poate fi, de asemenea, folosit ca decor spectaculos în incinta unui hol sau pridvore ale unei case private.

Prin achiziționarea unui pom de Crăciun de la DIVI Trees achiziționați un produs de înaltă calitate care vă va încânta cu aspectul său atractiv timp de mulți ani. Molidul artificial de la primul producător moldovenesc este un simbol al sărbătorilor de iarnă, care va umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui brad de Crăciun perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei, cât și ca un cadou care va bucura nespus rudele, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial de la DIVI Trees, și salvați cel puțin 5 brazi vii!
Made on
Tilda