Colecția American Integral Silicon Snow

15000.00
MDL
Model: AMERICAN INTEGRAL SILICON SNOW
Tulpină: metalică
Material: 100% crengi turnate 3D
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Bradul "American Integral Silicon Snow" este un copac de o frumusețe uimitoare, care pare că ar fi fost transportat la tine acasă chiar din îndepărtata pădure siberiană! Pe fiecare ramură, pe fiecare ac, există o adevărată zăpadă. Silueta este ușor îngustată, cu ramurele coborâte, care se îndoaie sub greutatea „zăpezii".

Brad artificial cu zăpadă „American Integral Silicon Snow" este un brad compact care va fi un decor minunat de Anul Nou pentru casa ta. Silueta îngustă a acestui brad original atrage atenția tuturor, deoarece arată foarte elegant, puțin strict, dar în același timp foarte festiv. Un astfel de copac poate adăuga o notă delicată de lux atmosferei și poate transforma încăperea într-un triumf al stilului înalt și al rafinamentului ușor. Un brad artificial subțire este ideal nu numai pentru încăperile mici - poate fi folosit pentru decorarea cu succes a grupului de intrare prin plasarea a doi brazi de Crăciun pe părțile laterale ale ușii sau pentru a crea o compoziție neobișnuită în spiritul unei păduri de iarnă folosind mai mulți astfel de brazi de diferite înălțimi.

Pomul artificial de Crăciun „American Integral Silicon Snow" este ușor de recunoscut datorită caracteristicilor sale unice:
- o siluetă îngustă alungită care vă permite să amplasați bradul chiar și într-o cameră mică;
- praful alb pufos dă impresia că tocmai a căzut zăpadă;
- ramurile drepte scurte din ace moi din PVC fac ca imaginea bradului să fie specială și naturală.

Un copac artificial va fi un decor ideal pentru o cameră și poate fi folosit și ca decor spectaculos pentru un hol sau o verandă a unei case private. Prin achiziționarea unui brad de Crăciun de la DIVI Trees achiziționați un produs de înaltă calitate care vă va încânta cu aspectul său atractiv timp de mulți ani. Puteți decora bradul de Crăciun în diferite moduri: jucăriile moi amuzante și panglici cu modele vor face ca bradul să strălucească cu răutate, iar globurile aurii și argintii îl vor face maiestuos.

Prin achiziționarea unui pom de Crăciun de la DIVI Trees achiziționați un produs de înaltă calitate care vă va încânta cu aspectul său atractiv timp de mulți ani. Molidul artificial de la primul producător moldovenesc este un simbol al sărbătorilor de iarnă, care va umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui brad de Crăciun perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei, cât și ca un cadou care va bucura nespus rudele, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial de la DIVI Trees, și salvați cel puțin 5 brazi vii!
Made on
Tilda