Colecția Grand Elite Premium

3300.00
MDL
Colecția Grand Elite Silicon
Stand: metalic
Material ramuri:  Ramuri 3D turnate
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Ne place foarte mult acest brad artificial. Ramurile se îndreaptă prin părți, ca un brad natural dintr-o pădure de pin, fabuloasă și neatinsă. Vreau doar să-l decorez cu jucării, să-l îmbrac cu o ghirlandă și să aștept să apară un cadou sub el!

Bradul artificial nu are miros de plastic și elemente ascuțite, ramurile sunt plăcute la atingere, nu se sfărâmă și nu schimbă culoarea atunci când este folosit. Datorită numărului mare de ramuri, bradul are o siluetă frumoasă. Asamblarea copacului este foarte simplă. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Bradul de Revelion este asamblat din mai multe părți. Elementele tulpinei sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă și formează un copac finit. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să dați copacului un aspect terminat.

Colecția Elite este formată din brazi artificiali verzi cu o formă naturală standard. Numărul de ramuri este moderat, ceea ce creează goluri pentru fixarea decorului din bilele de Crăciun. O trăsătură distinctivă a acestui pom de Crăciun o reprezintă crengile 3D turnate care repetă maxim acele naturale de pin în combinație cu ramuri din folie din PVC de cea mai înaltă calitate categoria A +. Materialul nu suportă arderea și nu emite mirosuri neplăcute. Culoarea ramurilor repetă pe cât posibil culoarea brazilor din pădurile din zona centrală a Rusiei. Miezul ramurilor este vopsit în maro ca în natură. Trunchiul bradului este format din trei sau mai multe părți (în dependență de înălțime). Ramurile sunt atașate de trunchi și pot fi ușor deschise ca o umbrelă.

Pinul artificial de la primul producător moldovenesc este un simbol al sărbătorilor de Anul Nou, care va umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui molid perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei Dvs., cât și ca cadou care va impresiona familia, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial de la DIVI Trees, și salvați cel puțin 5 brazi naturali!
Made on
Tilda