Colecția American Integral Silicon

12000.00
MDL
Model: AMERICAN INTEGRAL SILICON
Tulpină: metalică
Material ramuri: 100% crengi turnate
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Acest brad artificial are o coroană densă și seamănă incredibil cu un brad viu. Fiecare ramură este turnată separat, acele arată natural și frumos. Ramurile dese ale pomului de Crăciun "American Integral Silicon" privesc în jos, ca și când ar fi plecate din propria lor splendoare și volum. Vârfurile crengilor ies ușor dincolo de siluetă, ceea ce vă permite să atârnați ușor ghirlanda și jucăriile fără a ascunde acele realiste ale bradului din spatele decorațiunilor. Un astfel de pom de Crăciun va transforma orice spațiu și îl va umple cu spiritul sărbătorilor de iarnă.

Un copac artificial în forma și textura sa repetă exact structura pinului natural, viu. Datorită numărului mare de ramuri, coroana este densă, pufoasă și nu prezintă multe goluri de-a lungul întregului contur.

Bradul artificial nu are miros de plastic și elemente ascuțite, ramurile sunt plăcute la atingere, nu se sfărâmă și nu își schimbă culoarea atunci când este folosit de-a lungul anilor. Datorită numărului mare de ramuri, arborele are o siluetă frumoasă. Asamblarea copacului este foarte simplă. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Arborele este asamblat din mai multe părți. Elementele de construcție ale tulpinei sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă, se formează o formă de copac finită. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să dați copacului un aspect terminat.

Pinul artificial de la primul producător din R. Moldova este un simbol al sărbătorilor de Revelion, care vă va umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui molid perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei tale, cât și ca cadou care va bucura familia, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial de la DIVI Trees, și salvați cel puțin 5 brazi vii!
Made on
Tilda