Colecția Modern

660.00
MDL

Tulpină: metalică
Material ramuri: PVC
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Unul dintre cei mai voluminoși brazi dintre modelele noastre. După asamblare, pare o adevărată regină a pădurii! Particularitatea sa o reprezintă senzația acelei prospețimi pe care o dau vârfurile de culoare verde deschis ale ramurilor: imitație de crengi cu ace tinere de pin care sunt pe cale să crească. Colecția Modern - brazi artificiali verzi de o formă naturală cu un diametru crescut. Numărul de ramuri este mărit, ceea ce nu creează goluri, tulpina nu este vizibilă, decorul cu globuri de Crăciun este comod și simplu.

Bradul artificial nu are miros de plastic și elemente ascuțite, ramurile sunt plăcute la atingere, nu se sfărâmă și nu se decolorează atunci când este utilizat. Datorită numărului mare de ramuri, arborele are o siluetă frumoasă. Asamblarea copacului este foarte simplă. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Arborele este asamblat din mai multe părți. Părțile trunchiului sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă, se formează un copac de pin finit. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să dați copacului un aspect terminat.

Copacii acestei colecții sunt confecționați din folie de PVC de cea mai înaltă calitate categoria A +. Materialul nu suportă arderea și nu emite mirosuri neplăcute. Culoarea ramurilor repetă pe cât posibil culoarea pinilor din pădurile din zona centrală a Rusiei. Miezul ramurii este maro ca în natură. Tulpina este formată din trei sau mai multe părți (în dependență de înălțimea bradului). Ramurile sunt atașate de trunchi și pot fi ușor deschise ca o umbrelă.

Molidul artificial de la primul producător moldovenesc este un simbol al sărbătorilor de iarnă, care vă vor umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui brad de Revelion perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei tale, cât și ca cadou care va uimi familia, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial și salvați cel puțin 5 copaci vii!
Made on
Tilda