Despre companie

DIVI TREES - primul producător de brazi artificiali din Republica Moldova

Avem 6 ani de creștere și dezvoltare. Mii de produse expediate și mii de clienți mulțumiți. Și continuăm să mergem înainte. Pentru anul 2020, compania noastră a stăpânit noi direcții și a lansat proiecte care ne ajută să lucrăm la 100% pentru clienții noștri.


Producem brazi artificiali de dimensiuni mici și mari pentru case, birouri, străzi, centre raionale, orașe, comune și centre comerciale. La fel producem decorațiuni din crengi artificiale de pin de diferite forme și dimensiuni.


Lucrăm în domeniul vânzării cu amănuntul și la prețuri angro. În sortimentul nostru veți găsi brazi artificiali, decorațiuni artificiale din crengi de pin, jucării și ghirlandele Led.


Oferim consumatorilor proiecte de iluminare la cheie pentru fațade de casă, cabane de vară, străzi, parcuri, terenuri publice și private. Dispunem de echipă de instalatori profesioniști care vor efectua toate lucrările de montare necesare pentru a realiza proiecte complexe de iluminare festivă și decorări cu ocazia sărbătorilor de iarnă.


Adresați-vă la noi pentru a petrece seara de Revelion și Crăciun de neuitat!

Made on
Tilda