DIVITrees - Brazi artificiali și decorațiuni de Crăciun!
Bine ai venit în lumea magică a DIVITrees, producător de încredere din Republica Moldova, cu peste 12 ani de experiență în crearea brazilor artificiali și decorațiuni feerice pentru sărbătorile de iarnă. Suntem bucuroși să fim alături de voi de peste 7 ani, aducând bucurie și farmec în casele și spațiile comerciale din întreaga Uniune Europeană.
La DIVITrees, punem calitatea înainte de toate. Fiecare brad este realizat cu atenție și pasiune, asigurând că vei primi doar cel mai bun produs pentru a împodobi locuința sau business-ul tău. Alegem cu grijă materialele, oferindu-ți crenguțe din PVC și crenguțe 3D din PE sau silicon, pentru un aspect natural și autentic.
Indiferent de cerințele tale de design, avem soluția potrivită. Fiecare colecție are un design unic, ce poate crea o atmosferă aparte și personalizată, sau se încadrează perfect în brand guide-ul clienților noștri. Credem că fiecare Crăciun merită să fie special și memorabil.
Extindem către inima României, deschizând showroom-uri de sezon în București și nu numai. Îți oferim acces la cele mai frumoase brazilor și decorațiuni de Crăciun, pentru a transforma spațiul tău într-un loc de poveste. MegaMall și Veranda Mall București sunt primele noastre locații, iar dorința noastră este să ne extindem în toată România.
Suntem mândri să producem nu doar brazii perfecti pentru casă și birou, ci și brazi impresionanți pentru orașe, comune, mall-uri și industria Horeca. Indiferent de mărime sau configurare, vei găsi la noi brazii care să îndeplinească orice vis.
Nu uităm nici de decorațiunile LED motif, ce vor da viață și strălucire spațiului tău de Crăciun. Creativitatea noastră nu are limite, iar pentru noi, fiecare proiect este un nou prilej de a ne depăși limitele.
Suntem mereu deschiși pentru colaborare și ne dorim să fim alături de tine în fiecare sezon de Crăciun. Fie că ești un client fidel sau un nou partener, te așteptăm să descoperi minunile DIVITrees și să aducem împreună magia sărbătorilor în viața ta.

Distribuie pe social media.
Made on
Tilda