Colecția Classic 777

618.00
MDL
Tulpină: metalică
Material ramuri: PVC de 7 mm
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Ace de pin lungi și grațioase! Modelul se numește „Classic 777" și repetă aspectul și structura pinului din Crimeea! Un pom de Crăciun din gama de prețuri bugetare, dar de înaltă calitate și cu aspect deosebit! Datorită numărului mare de ramuri, copacul de Crăciun are o siluetă frumoasă și este ușor de decorat cu globuri și ghirlande de Anul Nou.

Bradul artificial nu are miros de plastic și elemente ascuțite, ramurile sunt plăcute la atingere, nu se încrețesc, nu se sfărâmă și nu se decolorează atunci când este utilizat. Asamblarea copacului este foarte simplă. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Arborele este format din mai multe elemente constructive. Părțile tulpinei sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă, și formează un brad finit. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să dați copacului un aspect terminat.

Colecția Classic 777 constă din molizi verzi cu o formă naturală standard. Un copac dens, există mici goluri între ramuri ca la un brad viu, ceea ce conferă modelului un aspect deosebit de natural. Copacii acestei colecții sunt confecționați din folie de PVC de 7 mm de cea mai înaltă calitate - categoria A +. Materialul nu suportă arderea și nu emite mirosuri neplăcute. Culoarea ramurilor repetă pe cât posibil culoarea pinilor din pădurile din Crimeea. Miezul ramurii este maro ca în natură. Tulpina este format din trei sau mai multe părți (în dependență de înălțimea bradului). Ramurile sunt atașate de trunchi și pot fi ușor deschise ca o umbrelă.

Pinul artificial de Crăciun de la primul producător moldovenesc este un simbol al sărbătorilor de iarnă, care va umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui brad perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei tale, cât și în calitate de cadou care va impresiona familia, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial DIVI Trees, și salvați cel puțin 5 copaci vii!
Cu acest produs de obicei cumpără
Click to order
Made on
Tilda