Colecția Grand Elite

1860.00
MDL
Model: GRAND ELITE
Tulpină: metalică
Material: PVC 2D + crengi turnate 3D
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Decorarea casei cu un brad de Anul Nou aduce bucurie adulților și copiilor și, pentru a dedica împreună cu familia o seară acestei activități, trebuie să achiziționați în avans o frumusețe de brad verde. Uimiți pe cei dragi cu brad artificial extraordinar maiestuos cu mândrul nume „Grand ELITE".

Ace moi de brad verde deschis adaugă realism întregii compoziții. Materialul din PVC din care este fabricat molidul are proprietăți de combatere a incendiilor și nu emite vapori nocivi. O trăsătură distinctivă a acestui arbore sunt crenguțele turnate 3D care repetă la maximum acele naturale în combinație cu ramuri din folie de PVC de cea mai înaltă calitate categoria A +. Datorită materialelor fiabile și a manoperei de înaltă calitate, arborele va rezista mulți ani de exploatare. Bradul este ușor de asamblat și demontat pentru depozitare sezonieră. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Arborele este asamblat din mai multe părți. Părțile tulpinei sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă, se formează o formă de brad finită. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să dați copacului un aspect terminat.

Arborele artificial "Grand ELITE" va fi un decor ideal pentru orice cameră și poate fi, de asemenea, utilizat ca decor spectaculos al unui hol sau a pridvorului unei case private. Prin achiziționarea unui pom de Crăciun de la DIVI Trees cumpărați un produs de înaltă calitate care vă va încânta cu aspectul său atrăgător timp de mulți ani.

Bradul artificial de la primul producător moldovenesc este un simbol al sărbătorilor de iarnă, care va umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui molid perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei, cât și ca cadou care va bucura familia, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial de la DIVI Trees, și salvați cel puțin 5 copaci vii!
Made on
Tilda