Colecția American Classic

3980.00
MDL
Model: AMERICAN CLASSIC
Tulpină: metalică
Material: peliculă PVC
Ignifug: Da
Decorațiuni și jucării: nu sunt incluse în set
Iluminare cu ghirlande LED: nu sunt incluse în set

Bradul compact "American Classic" și incredibil de frumos va înviora orice spațiu și va transforma instantaneu o dispoziție obișnuită într-una de Anul Nou. Merită pe bună dreptate să ocupe un loc central în apartamentul tău - silueta îngustată îți permite să pui bradul chiar și într-o cameră mică, iar materialul ramurilor îi face ramurile foarte asemănătoare cu cele reale.

„American Classic" este un pom de Crăciun uimitor, îl puteți recunoaște cu ușurință după caracteristicile sale unice:
- o siluetă triunghiulară alungită, cu ramuri separate;
- nivelurile de ramuri inferioare înguste, care vă permit să instalați molidul într-un spațiu restrâns;
- crenguțe din PVC acoperă trunchiul - coroana copacului arată foarte groasă;
- ace de o culoare verde bogată, datorită acestui fapt, se creează o imitație de lăstari tineri, iar bradul arată și mai natural.

Bradul artificial este compact la depozitare - dimensiunea redusă a cutiei va permite ca acesta să fie demontat după sărbători până la anul viitor, în timp ce puteți fi sigur că acele nu se vor încreți, deoarece ramurile se îndreaptă rapid și își restabilesc forma după depozitarea sezonieră, ceea ce înseamnă că aspectul bradului nu se va deteriora deloc. Datorită materialelor fiabile și a manoperei de înaltă calitate, arborele va rezista foarte mulți ani. Bradul este ușor de asamblat și demontat pentru depozitare sezonieră. Chiar și un copil se poate descurca, urmăriți videoclipul de asamblare. Arborele este asamblat din mai multe părți. Părțile tulpinei sunt inserate una în cealaltă. Ramurile se deschid ca o umbrelă, se formează o formă de brad finită. Apoi, trebuie să fluturați manual ramurile și să dați copacului un aspect terminat.

Arborele artificia „American Classic" va fi un decor ideal pentru orice cameră și poate fi, de asemenea, utilizat ca decor spectaculos al unui hol sau a pridvorului unei case private. Prin achiziționarea unui pom de Crăciun de la DIVI Trees cumpărați un produs de înaltă calitate care vă va încânta cu aspectul său atrăgător timp de mulți ani.

Bradul artificial de la primul producător moldovenesc este un simbol al sărbătorilor de iarnă, care va umple casa cu o atmosferă fabuloasă de căldură și confort. Silueta unui molid perfect, creat de mâinile meșterilor noștri, vă va servi mulți ani. Pomul de Crăciun este potrivit atât pentru decorarea casei, cât și ca cadou care va bucura familia, colegii și prietenii. Cumpărați brad artificial de la DIVI Trees, și salvați cel puțin 5 copaci vii!
Cu acest produs de obicei cumpără
Click to order
Оформление заказа
Total: 
Введите ваше имя...
Укажите ваш E-mail для уведомлений
Введите ваш телефон
Выберите способ доставки:
Выберите способ оплаты:
Made on
Tilda